Сьогодні, для  Християнської  дитячої  групи  “Джерело”,  питання  вибору  свого  шляху,  своєї  дороги  є  приорітетним і дуже важливим.  Адже кожна дитина, яка є учасником  нашої групи, через Слово,  відкриваючи для себе ким для неї є Бог, відкриває шлях до віри,  відкриваючи для себе цілий світ  Добра і Любові.
 Саме цю безмежну і безумовну  любов Христа, до кожного з нас, ми  показали в нашій Великодній виставі  “Ісус – дорога  істини  і  життя.”
  Участь в сімейному еко- фестивалі “Перехрестя”,  з якого ми почали наш Пасхальний марафон, показав, яку  важливу роль грає сімя, в  формуванні християнських  цінностей кожного з  нас. “Бо в тій сімї,  де моляться разом  –  там всі разом.”
   А далі,- тисячі  людей,  які  зустрічали нас вітаннями “Христос  воскрес”, –  в  Луцьку,  Ківерцях,  Суську,  Словатичах, Муравищах,  Сокиричах.
   Були слова подяки і здивування.  Люди, які звикли, що Слово Боже
може звучати тільки в храмі з  виступами  дітей, були вражені і  здивовані, що Слово виголошувалося  з вуст дітей на широку світську,  молодіжну, та шкільну аудиторію.   Для нас це був теж перший, на такий широкий  загал, досвід.
    Але світ, у якому дефіцит духовності і  час, який летить дуже швидко – диктує конкретний вибір дороги для кожного, –  ЗНАЙТИ справжнє ЖИТТЯ, яке дав нам БОГ, неможливо без НЬОГО.
    І саме ЙОМУ. ГОСПОДУ, складаємо ПОДЯКУ, який вже шостий рік
несе нас на своїх руках і тим  багатьом ЛЮДЯМ через яких Він діє, які опікуються і підтримують нас. Бо  ваша допомога, віра в нас, і сьогодні  дають нам можливості не  зупинятись, йти вперед, творити і  сіяти ДОБРО.
Нехай нас всіх благословить Господь і дає нам СИЛИ на майбутнє.
    
Керівник Християнської дитячої групи “Джерело” Жанна  Табачук